16.3.13

Επιμένει για συγκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ η Ζωή Κωσταντοπούλου...


Μετά την κόντρα στης βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της αρμόδιας προανακριτικής επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, η κ. Κωσταντοπούλου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του «ΣΚΑΙ» έκανε λόγο για «θέατρο και προσπάθεια συγκάλυψης».

«Κάποιοι...
παριστάνουν ότι δήθεν θέλουν να ερευνούν» δήλωσε, αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο της προανακριτικής και βουλευτή της ΝΔ. «Θέλει να φιμώνει την άλλη άποψη» πρόσθεσε για τον κ. Μαρκογιαννάκη.

Η βουλευτής τόνισε ότι η κυβέρνηση με υπογραφή Στουρνάρα ήθελε να δώσει με διάταξη άφεση αμαρτιών στους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, με διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων 80% για οφειλέτες για χρονικό διάστημα πριν το 2008, διάταξη που εν συνεχεία απεσύρθη.

Απαντώντας μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε ότι «εκείνο που δεν μπορώ να αποδεχθώ είναι ο τρόπος που θέλει να λειτουργεί (η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) μέσα στην επιτροπή». «Αν δείτε τα πρακτικά της επιτροπής και τα συνδυάσετε με τις καταθέσεις των μαρτύρων στον εισαγγελέα, υπάρχει 1 σελίδα κατάθεση στον εισαγγελέα, 250 σελίδες στην προκαταρκτική και οι μισές ανήκουν στην Κωνσταντοπούλου» σημείωσε.

«Υπάρχουν κανόνες βάσει των οποίων λειτουργεί μια επιτροπή, να μάθει να σέβεται τον κανονισμό της Βουλής και να μη βρίζει» τόνισε για τη βουλευτή...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: