27.3.13

«Η διαχείριση της λίστας έγινε σε υψηλό επίπεδο»...



crimenet.gr

Αυτή είναι η φράση που ανταλλάσουν μεταξύ τους oi βουλευτές – μέλη της επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ, μετά τις χτεσινές αποκαλύψεις του... πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κληθεί για εξέταση ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

- Έψαξα τα αρχεία μου και τώρα βρήκα τις ημερομηνίες, απάντησε ο κ. Διώτης στις ερωτήσεις των βουλευτών γιατί τώρα προσκόμισε την ηλεκτρονική αλληλογραφία του με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και συνέχισε, ότι ο ίδιος ποτέ δεν μίλησε για την λίστα με τον Γιώργο Παπανδρέου και ότι δεν ξέρει τι ειπώθηκε στην συνάντηση μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ, Κώστα Μπίκα.

Ένα ακόμη στοιχείο που θυμήθηκε ο πρώην εισαγγελέας είναι ότι το στικάκι το παρέδωσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο την ίδια μέρα που έκανε την αντιγραφή από το στικάκι του Παπακωνσταντίνου, δηλαδή στις 8/7/2011.

Αλλά ακόμη εξακολουθεί να μην θυμάται πότε πέταξε το παλιό αντίγραφο, δηλαδή περί το τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου του 2011.

Η κατάθεση του κ. Διώτη συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: