7.3.13

Όταν ο Αυτιάς πρόσφερε το βιβλίο του στον Τσίπρα...



Από τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής για την επέτειο των 15 χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο...

διάλογος του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα, σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στο φουαγιέ. Πριν όμως σας αποκαλύψουμε τον διάλογο των δυο ανδρών και ποιοι ήταν παρόντες, να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης, δηλαδή το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ είχε προβλέψει να καλέσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα να απευθύνει και λόγο, δεν προέβλεψε να του δώσει κάποιο βιβλίο!

Επιστρέφοντας λοιπόν στο δημοσιογραφικό πηγαδάκι που τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας με την παρουσία του, σημειώνεται ότι το αποτελούσαν εκτός από τον Γιώργο Αυτιά, ο δημοσιογράφος του Βήματος και συγγραφέας των βιβλίων του Καραμανλή, Γιώργος Μαλούχος, ο βουλευτής Νάσος Αθανασίου, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Βότσης κ.ά Έτσι την ώρα που ο cool Αλέξης διαπίστωνε στη δημοσιογραφική ομήγυρη ότι δεν βρίσκει ένα βιβλίο του Καραμανλή, παρουσία μάλιστα του συγγραφέα, Γιώργου Μαλούχου, προσφέρθηκε ο Γιώργος Αυτιάς να του δώσει το δικό του! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ το δέχθηκε ευχαριστώντας τον δημοσιογράφο για την ευγενική του χειρονομία, αλλά δεν ξέρουμε αν για αντάλλαγμα του υποσχέθηκε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ! Τίποτα δεν αποκλείεται όμως, αφού ο Αλέξης Τσίπρας τιμά συχνά τον Γιώργο Αυτιά παραχωρώντας του συνεντεύξεις οι οποίες όλες συνοδεύονται από σημαντικές ειδήσεις!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: