23.3.13

Μισή αλήθεια για το ταξίδι στη Μόσχα...



Τη μισή αλήθεια αναφορικά με τις συζητήσεις για ενδεχόμενο ταξίδι του Πρόεδρου της Κύπρου στη Μόσχα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποστηρίζει ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ... την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης στο Προεδρικό, είχε προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποστείλει κατεπείγουσα επιστολή στον κ. Πούτιν με την οποία να επιβεβαιώνει τα όσα είχαν συζητήσει τηλεφωνικώς και να του δηλώνει την ετοιμότητα του να μεταβεί την Παρασκευή στη Μόσχα για να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις τους. Είχε επιπλέον προτείνει να συνοδεύσουν τον κ. Αναστασιάδη στη Μόσχα και οι πολιτικοί αρχηγοί, για να προωθηθούν συλλογικά οι προσπάθειες.

Ο κ. Κυπριανού σημειώνει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε την πρόταση του και με την ολοκλήρωση της σύσκεψης είπε ότι θα έστελνε αμέσως την επιστολή. Όταν ωστόσο κατά τη διάρκεια της βραδινής σύσκεψης της ίδιας μέρας και προτού ναυαγήσουν οι συζητήσεις στη Μόσχα, ρώτησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν είχε αποστείλει τη σχετική επιστολή, η απάντηση που πήρε ήταν ότι «είχε άλλες υποχρεώσεις και δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την επιστολή».

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: