24.3.13

Την τουριστική κίνηση επηρεάζουν οι εξελίξεις στην Κύπρο...

Δημοσκόπηση, η οποία μπορεί να μην είναι επίσημη, αλλά δείχνει το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε ό, τι αφορά την Κύπρο, δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα του το... αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τις δημοσκόπησης – ψηφοφορίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ποσοστό 62% από τους ερωτηθέντες, σε ερώτημα αν θα πήγαινε για διακοπές στην Κύπρο, απάντησε όχι, ενώ μόλις το 38% απάντησε θετικά στο ίδιο ερώτημα. Σημειώνουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν λάβει μέρος 992 άτομα στην ψηφοφορία. Από αυτούς οι αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο ταξιδιού στο νησί της Αφροδίτης είναι 620, ενώ όσοι απάντησαν θετικά 372.

Στο ίδιο πλαίσιο, υπενθυμίζουμε τη σχετική ταξιδιωτική οδηγία του βρετανικού foreign office, η οποία υποδείκνυε στους Βρετανούς πολίτες, οι οποίοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο νησί να έχουν αρκετά χρήματα μαζί τους, λόγω της έλλειψης ρευστότητας των κυπριακών τραπεζών, οι οποίες παραμένουν κλειστές. Η ίδια οδηγία εφιστούσε μεταξύ άλλων την προσοχή των Βρετανών, σε πιθανό ενδεχόμενο ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: