1.3.13

Το ΕΘΝΟΣ απαντά ενυπογράφως στους «ανησυχούντες» ...


iepiloges.blogspot.gr
Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο το ΕΘΝΟΣ απαντά στους «ανησυχούντες» και προβληματικούς (όσον αφορά στο «πόθεν έσχες») της «λίστας Νικολούδη».

Κυρίως απευθύνεται στον Αρβανίτη, ενώ φαίνεται να μην έχει πάρει χαμπάρι τη διάψευση του Λεοντόπουλου ...


Αναλυτικά το σημερινό δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ:

« Το «Εθνος» δημοσίευσε στο προχθεσινό φύλλο του αναλυτικές πληροφορίες για ονόματα «υπεράνω πάσης υποψίας» που περιλαμβάνονται στη λεγόμενη «λίστα Νικολούδη».

Πρόκειται για πρόσωπα με προβληματικές δηλώσεις «πόθεν έσχες», τα οποία αφού εντόπισε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες έστειλε τους σχετικούς φακέλους στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για περαιτέρω έρευνα.

Ένας εξ αυτών αναγνώρισε τον εαυτό του στη λίστα και τοποθετήθηκε οικειοθελώς στο κάδρο.

Πρόκειται για δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης (πρώην ή νυν, δεν γνωρίζουμε...). Αντί, λοιπόν, να απαντήσει γιατί βρίσκεται στη «λίστα Νικολούδη», ποια προβλήματα στο «πόθεν έσχες» του εντόπισε η Αρχή και άλλα πολλά, εξαπέλυσε μύδρους κατά του «συνήθους υπόπτου», της «διαπλοκής» και κάλεσε τον λαό «του» και το «Σωματείο» του να σταθούν δίπλα του.

Επειδή αν καλά καταλαβαίνουμε και ο λαός και η Αριστερά και τα συνδικαλιστικά σωματεία μάχονται τη φοροδιαφυγή, ελπίζουμε το «αγωνιστικό κάλεσμα» να συνιστά εκδήλωση γραφικότητας. Αυτά προς το παρόν...

Θυμίζουμε πως εκτός από τον Κώστα Αρβανίτη, ο Νικόλας Λεοντόπουλος είχε δηλώσει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» :

«Το δημοσίευμα είναι απολύτως ψευδές, ενώ η μόνη και πλήρης αλήθεια είναι η εκπρόθεσμη κατάθεση της δήλωσής μου. Επιπλέον η δεοντολογία θα απαιτούσε πριν «φωτογραφηθώ» με υπονοούμενα, τουλάχιστον να είχα ερωτηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: