7.3.13

Σε ποιες τράπεζες έχουν λογαριασμούς οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου...


Δείτε τα έγγραφα...
Δεκάδες λογαριασμούς συνολικά σε δώδεκα τραπεζικά καταστήματα που βρίσκονται στην Ελλάδα διαθέτουν οι στενοί συγγενείς του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το ΣΔΟΕ.

Οι.. διοικήσεις των τραπεζών απέστειλαν τις πρώτες πληροφορίες για τους: Μαρίνα και Ελένη Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα Ρωσσώνη και Συμεών Σικιαρίδη. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ΣΔΟΕ τα στοιχεία δεν είναι πλήρη και θα ζητηθούν επιπλέον πληροφορίες. Πάντως, η υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος ετοίμασε μια πρώτη έκθεση προκειμένου να την παραδώσει στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής.

Στα έγγραφα εμφανίζεται το όνομα της τράπεζας εάν σε αυτή διαθέτουν λογαριασμό οι συγγενείς του πρώην υπουργού καθώς και οι παρατηρήσεις του ΣΔΟΕ.

Επιπροσθέτως πρέπει να σημειωθεί ότι τα τέσσερα πρόσωπα ελέγχονται κατά προτεραιότητα από το ΣΔΟΕ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν δικαιολογούν ή όχι τις καταθέσεις τους, το σχετικό πόρισμα όμως εκτιμάται ότι θα αργήσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι 4 συγγενείς θα καταθέσουν την επόμενη εβδομάδα στην επιτροπή της Βουλής





ptotothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: