22.3.13

Δραματικό μήνυμα Αναστασιάδη...


Λεπτό προς λεπτό το πολιτικό θρίλερ στην Κύπρο...
15:07 Διέκοψε τη συνεδρία η Επ. Οικονομικών
14:54 Σιωπηρή διαμαρτυρία Κύπριων φοιτητών στο Ηράκλειο
14:50 Σόιμπλε: Αναμενόμενο το κυπριακό «ναυάγιο» στη... Ρωσία.

14:40 Μήνυμα Προέδρου Αναστασιάση μέσω Twitter: Η Βουλή θα κληθεί σε λίγο να πάρει μεγάλες & δύσκολες αποφάσεις.Θα υπάρχουν οδυνηρές πτυχές, όμως η χώρα πρέπει να σωθεί#cyThaTaKataferoume

14: 32 Η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάζεται 3.1 δις αυτή τη στιγμή.

14:29 Συνεχώς υπάρχει ροή πληροφοριών σε σχέση με τα όσα προνοούν τα νομοσχέδια ή τα όσα πρέπει να γίνουν για την οικονομική σωτηρία της Κύπρου. Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω από πηγές προσκείμενες στην Κ.Τ.Κ., αν δεν υπάρξει άμεσα εξυγίανση μας κόβει ρευστότητα ο ELA. Για να επιτευχθεί η εξυγίανση, θα πρέπει ΣΥΝΟΛΙΚΑ να γίνει 25% κούρεμα στη Λαϊκή…

  14:07 Τάκης Φειδίας - Διευθυντικό Στέλεχος Λαϊκής: Τραγική μέρα σήμερα. Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που έχουμε υποστεί κούρεμα.

14:02 Πανίκος Δημητριάδης: Να ψηφιστούν τα νομοσχέδια όπως έχουν.



Δημήτρης Χριστόφιας @ rik από 24hcomcy

13:54 Δημήτρης Χριστόφιας στο ΡΙΚ: Οτι έχει συζητήσει η κυβέρνηση Χριστόφια είναι μέσα στο μνημόνιο. Μας έχουν φορτώσει πολλά και εμένα και στην οικογένεια μου. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν θα πρέπει να βγάζει τη γλώσσα του περίπατο. Δεν μας ήρθε ποτέ σε εμάς το κούρεμα. Εάν είχε έρθει θα το είχα απορρίψει. Ο κ. Μπαρόζο είχε ενθαρρύνει τον κ. Πούτιν να βοηθήσει την Κύπρο. Είχα διαβεβαιώσεις του κ. Πούτιν ότι η Ρωσία θα βοηθήσει. Οταν οι Τροϊκανοί είδαν ότι ο κ. Αναστασιάδης θα γίνει Πρόεδρος θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος.

13:48 Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο: Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο

13:46 Συμφωνία της Κύπρου με την Ε.Ε. αναμένει η Ρωσία πριν συζητήσει εκ νέου για οποιαδήποτε μορφή στήριξης προς τη Λευκωσία. Αυτό διευκρίνισε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. "Δεν κλείσαμε την πόρτα", είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ και πρόσθεσε: "Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε διάφορες μορφές στήριξης, μόλις υπάρξει ένα οριστικό σχέδιο επεξεργασμένο από την Ε.Ε. και την Κύπρο"


Χατζηκωστής ΕΤΥΚ δηλώσεις από 24hcomcy

24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: