20.3.13

Αρνήθηκε να δει ο Πούτιν τον Σαρρή (BINTEO)...

Κλειστές και αύριο οι τράπεζες...
Εγινε μια καλή αρχή, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών Μιχάλης Σαρρής μετά το τέλος των συναντήσεών στην Μόσχα. Ομως οι πληροφορίες από τη ρωσική πρωτεύουσα στέλνουν ανησυχητικά μηνύματα.
Σύμφωνα με ... πληροφορίες από τη Μόσχα ο Πρόεδρος Πούτιν αρνήθηκε να δει τον κ. Σαρρή.

Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία με τη ρωσική πλευρά για παράταση του χρονικού ορίου του δανείου. Ο Πούτιν αρνήθηκε μάλιστα, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, την επίσκεψη από τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών

Μάλιστα ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών, Μ. Σαρρή η οποία επρόκειτο να δοθεί σε ανταποκριτές ρωσικών, διεθνών, ελληνικών και κυπριακών μέσων ενημέρωσης στην κυπριακή Πρεσβεία τη Μόσχα. Η επίσημη εξήγηση είναι ότι οι διαβουλεύσεις θα τραβήξουν σε μάκρος, ωστόσο το επιτελείο του Κύπριου υπουργού δεν εξήγησε γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση αργότερα εντός της ημέρας, αφού κατά τον υπάρχοντα προγραμματισμό ο Κύπριος υπουργός αναχωρεί αύριο για τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιταρ Τας, ο Κύπριος υπουργός αναμένεται να συνεχίσει μέσα στην ημέρα τις επαφές του με τον Ρώσο ομόλογό του Anton Siluanov.
Τέλος, οι τράπεζες στην Κύπρο , θα είναι και αυριο κλειστές...


Δηλώσεις Μ. Σαρρή από Ρωσία από 24hcomcy

πηγη news247.gr, 24h.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: