25.3.13

Πάτρα: Παρέλαση, με παρουσία της αστυνομίας (BINTEO)...


"Φρούριο" η εξέδρα των επισήμων.
Διαμαρτυρία σπουδαστών του TEI...
Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρέλαση στην Πάτρα, για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων βρίσκονται σπουδαστές του ΤΕΙ Πάτρας, που διαμαρτύρονται για... το σχέδιο "Αθηνά", κρατώντας πανό.

12.25 Ξεκίνησε η παρέλαση στην οδό Αγίου Ανδρέου. Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας.

12.15 Οι αστυνομικές δυνάμεις επέτρεψαν σε ολιγάριθμη αντιπροσωπεία των σπουδαστών του ΤΕΙ Πάτρας να περάσει στην Αγίου Ανδρέου. Συγκεντρωμένοι φοιτητές παραμένουν στη Ρήγα Φερραίου και Αγίου Νικολάου φωνάζοντας συνθήματα.

12.05 Διαμαρτυρία πραγματοποιούν σπουδαστές και άλλες κοινωνικές ομάδες αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Οι σπουδαστές βρίσκονται στη Ρήγα Φερραίου, στο ύψος της Αγίου Νικολάου. Έντονη η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο, ενώ και φέτος έχουν τοποθετηθεί κάγκελα απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

11.39 Έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της Πάτρας και ιδιαίτερα στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και γύρω από την εξέδρα των επισήμων.

Αστυνομικοί βρίσκονται παραταγμένοι στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Μαιζώνος, ενώ λίγο πιο κάτω, έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα. Μάλιστα δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται ήδη σε ετοιμότητα.

Βέβαια και φέτος την κυβέρνηση δεν θα την εκπροσωπήσει στην Πάτρα κάποιος υπουργός, αλλά ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας.

Αυτή την ώρα τελείται Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, ενώ στις 12 θ΄ακολουθήσει η παρέλαση των μαθητών και των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι την παρουσία τους στην παρέλαση έχουν προαναγγείλει σπουδαστές του ΤΕΙ Πάτρας, που διαμαρτύρονται για το σχέδιο "ΑΘηνά"




thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: