10.3.13

Μαρκογιαννάκης: Πρέπει να ελεγχθούν 63 λογαριασμοί (BINTEO)...


Για κωλυσιεργία στον έλεγχο των λογαριασμών των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου, κατηγόρησε το ΣΔΟΕ, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναφέροντας ότι στη λίστα του ΣΔΟΕ, υπάρχουν 63 λογαριασμοί που... θα πρέπει να ελεγχθούν.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA: «Είμαστε λίγο πιο πάνω από το μηδέν. Υπάρχουν 2063 λογαριασμοί στο ΣΔΟΕ, που θεωρούνται ύποπτοι. Αυτοί θα πρέπει να ελεγχθούν. Περιμένουμε τα στοιχεία από τους 4 λογαριασμούς συγγενικών προσώπων του κ. Παπακωνσταντίνου. Θα πρέπει να έχουμε στοιχεία στα χέρια μας, για να συνεχιστεί η έρευνα. Αν μείνουμε σε όσα μας έχει δώσει ο κ. Πεπόνης, θα μας πουν ότι τα κουκουλώσαμε. Νομίζω ότι μετά από τις παρεμβάσεις μου, θα έχουμε τελικά τα στοιχεία για αυτούς τους 4 λογαριασμούς, αλλά και για τους 63 λογαριασμούς που θεωρούνται ύποπτοι.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να προσέλθουν στην προανακριτική επιτροπή για εξέταση οι κ κ. Γ. Καπελέρης, Ι. Διώτης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: