30.3.13

Νεκρή 25χρονη που τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην Επίδαυρο...

Σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία σε ταβέρνα και καταδιώκονταν, τραυματίστηκε θανάσιμα μία γυναίκα που επέβαινε σε αυτοκίνητο και ...
διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.

Μεγάλη είναι η σστυνομική επιχείρηση που έχει στηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ για να εντοπιστούν οι δράστες, που είναι βαριά οπλισμένοι και θεωρούνται άκρως επικύνδινοι.

Γύρω στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής οι δράστες δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, άρχισαν να πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα. Η άτυχη νεαρή τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε στις 3:00 ξημερώματα Σαββάτου στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι δράστες επέβαιναν σε μαύρο τζιπ με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ-1394 που αφαίρεσαν κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα.

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία του αυτοκινήτου, ίδιου με αυτού που έκλεψαν οι επικίνδυνοι κακοποιοί και καλεί όποιον πολίτη αντιληφθεί ο,τιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με το 100...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: