14.3.13

Με 109 ψήφους εξελέγη γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης


Τον Νίκο Ανδρουλάκη προτείνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος για γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η...
διαδικασία ανάδειξης του 13μελούς Πολιτικού Συμβουλίου από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που προέκυψε μετά το τελευταίο συνέδριο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατέληξε σε μια συμβιβαστική πρόταση για το Πολιτικό Συμβούλιο με προτεινόμενους υποψήφιους τους Θάνο Μωραΐτη, Μιχάλη Καρχιμάκη, Παναγιώτη Αλαμάνο, Κώστα Σκανδαλίδη, Πάρι Κουκουλόπουλο, Τόνια Αντωνίου, Φώφη Γεννηματά, Κυριάκο Πιερρακάκη, Χρήστος Παπαστεργίου, Συλβάνα Ράπτη, Νάντια Γιαννακοπούλου και Χαρά Κεφαλίδου.

Μεγάλη σημασία αποδίδεται από την Ιπποκράτους στον αριθμό των ψήφων που θα συγκεντρώσει ο υποψήφιος γραμματέας, αφενός διότι θα καταδείξει τη δύναμη των βενιζελικών στο εσωτερικό του κόμματος μετά το Συνέδριο και αφετέρου θα μετρήσει το βάθος του ρήγματος που έχει δημιουργηθεί εντός της ίδιας ομάδας λόγω των αντιδράσεων που καταγράφονται προς το πρόσωπο του 33χρονου Νίκου Ανδρουλάκη.

Πρώτα λοιπόν θα γίνει η ψηφοφορία για τον νέο γραμματέα και έπειτα θα κατατεθούν επισήμως οι υποψηφιότητες των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: