22.2.13

Tατσόπουλος: Τα ΝΕΑ δεν γνωρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ κι αυτή η άγνοια τους τρελαίνει...


"Θολώνουν από το πείσμα. Διαβάζοντας, από τις εκλογές κι εντεύθεν τα άρθρα του Πρετεντέρη, του Παπαχρήστου, του Μητρόπουλου ή του Κανέλλη, για να αναφέρω τέσσερις ενδεικτικά – έχεις την αίσθηση ότι παρακολουθείς τους γκρινιάρηδες γέρους στο θεωρείο του Μάπετ Σόου".
Tι απαντά ο Παπαχρήστος...
Αν και πρώην αμοιβόμενος συνεργάτης των "Νέων", ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος εξαπολύει σκληρή επίθεση στην εφημερίδα μέσα από... τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Γράφει πως για πρώτη φορά έχουν τόσο μικρή πληροφόρηση για «τους επόμενους πηδαλιούχους. Δεν τους γνωρίζουν τους Συριζαίους».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει πως επί δέκα χρόνια εργάστηκε στα Νέα γράφοντας μάλιστα πως «ήμουν ένας από τους πολλούς είλωτες -όπως σε κάθε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, εικάζω- που με την εργασία τους γεμίζουν τα καθημερινά φύλλα.» Στη συνέχεια αναλύει τη θέση που κράτησαν τα Νέα απέναντι στην πολιτική σκηνή και προσθέτει «Χρόνια τώρα παίζουν παιχνίδι με τ' αφεντικά. Με αυτούς που είναι αφεντικά, με αυτούς που θα γίνουν αφεντικά. Για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία τους έχουν τόσο λίγη και αναξιόπιστη «εσωτερική πληροφόρηση» για τους πιθανούς επόμενους πηδαλιούχους. Δεν τους γνωρίζουν τους Συριζαίους – και αυτή η άγνοια τους τρελαίνει. Θολώνουν από το πείσμα. Διαβάζοντας, από τις εκλογές κι εντεύθεν τα άρθρα του Πρετεντέρη, του Παπαχρήστου, του Μητρόπουλου ή του Κανέλλη, για να αναφέρω τέσσερις ενδεικτικά – έχεις την αίσθηση ότι παρακολουθείς τους γκρινιάρηδες γέρους στο θεωρείο του Μάπετ Σόου, τόσο δυσανεκτικούς και τόσο άσχετους με αυτό που κρίνουν. Οι γυμνασιάρχες απέναντι στους μαλλιάδες. «Μισώ ό,τι δεν καταλαβαίνω». Ή περίπου».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος προσθέτει πως σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τον ανθό των Ελλήνων, αλλά και ανεπαρκείς και ανόητους και λαϊκιστές και τυχοδιώκτες. « Μονάχα που τα Νέα υπηρέτησαν πιστά πάνω από τριάντα χρόνια, το δικομματικό θερμοκήπιο των ανεπαρκών, των ανόητων, των λαϊκιστών και των τυχοδιωκτών – και ίσως, λέω ίσως, δεν είναι οι πλέον ηθικά αρμόδιοι για να κρίνουν και ίσως, λέω ίσως, δεν είναι οι πλέον ηθικά αρμόδιοι για να κρίνουν και να καταδικάσουν με συνοπτικές διαδικασίες μια πολιτική δύναμη που δεν δοκιμάστηκε ποτέ στην εξουσία.» Ο Πέτρος Τατσόπουλος καταλήγει υπογράφοντας ως ένας πρώην συνάδελφος.

Αμεσα απάντησε μέσω twitter o δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος: «Ενας πρώην "συνάδελφος" ονόματι Τατσόπουλος με κατηγορεί για τη στάση μου απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.Μα πότε ...πρόλαβε να διαβάσει τα κειμενά μου;»

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: