5.2.13

Ποιος υπουργός ακύρωσε την τελευταία στιγμή το επίσημο dinner-party του;...



Υπουργός ετοίμαζε λαμπερό πάρτι για τη γιορτή του την περασμένη Κυριακή, όμως τα ανέβαλε λίγες ώρες πριν την προσέλευση των καλεσμένων, εξαιτίας των ... παροτρύνσεων που του έκαναν οι έμπειροι της ΝΔ ότι «δεν είναι εποχές για τέτοια».
Ο προβεβλημένος υπουργός με τα πλούσια γκρίζα μαλλιά είχε κανονίσει να γίνει το dinner party σε κεντρικό εστιατόριο που παραμένει κλειστό τις Κυριακές. Ψάχνοντας το εορτολόγιο πάντως, προχθες είχε ονομαστική γιορτή ο Σίμος Κεδίκογλου που τηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου, προβεβλημένου υπουργού με τα πλούσια γκρίζα μαλλιά και την κοσμοπολίτικη διάθεση.

Αναλυτικά η "Σίβυλλα" γράφει σήμερα στο vima.gr: «Μαθαίνω ότι ένα από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της κυβέρνησης αναγκάστηκε να ακυρώσει dinner (oh! Yes! καθιστό δείπνο με όλα τα «τελετουργικά»: πρώτο, δεύτερο πιάτο, λευκά και κόκκινα κρασιά, επιδόρπιο μιλφέιγ με παγωτό) με την ευκαιρία των γενεθλίων του. Ο υπουργός ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον πρωθυπουργό και συχνά-πυκνά προκαλεί την «μήνιν» των συναδέλφων του της Νέας Δημοκρατίας προετοίμαζε εορταστικό-«happy birthday» dinner το βράδυ της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου. Πολύ γνωστό μάλιστα εστιατόριο θα άνοιγε τις πόρτες του ειδικά για το δείπνο του υπουργού. Τις Κυριακές είναι πάντα κλειστό. Το Σάββατο το μεσημέρι και ενώ οι προετοιμασίες ήταν στο φουλ ο minister ειδοποίησε ότι το δείπνο έπρεπε να ακυρωθεί. Οι μεγαλύτεροι στην ηλικία υπουργοί και βουλευτές τον συμβούλεψαν να το αναβάλλει . «Δεν είναι εποχές για τέτοια» του είπαν. «Να είσαι σίγουρος ότι μια τέτοια γιορταστική βραδιά μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε θα σου γυρίσει boomerang!», τόνιζαν. O minister κούνησε το κεφάλι του με τα πλούσια γκρίζα μαλλιά... Κατάλαβε ότι είχαν δίκιο. Ίσως κάποια άλλη φορά! Ίσως... »

πηγη iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: