4.2.13

ΚΥΠΡΟΣ: Υπό διερεύνηση οι δανειοληπτικές δραστηριότητες του Ν.Αναστασιάδη...


Λευκωσία: Επιστολή προς την επικεφαλής της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης, Εύα Παπακυριακού, απέστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, με την οποία αξιώνει άμεση και πλήρη διερεύνηση των πρόσφατων ισχυρισμών για ύποπτες συναλλαγές του γραφείου του.
Είχαν...
προηγηθεί δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, ότι το επιτελείο Αναστασιάδη σιωπά για τις αποκαλύψεις στον ελληνικό ιστότοπο «Κουτί της Πανδώρας».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Νίκος Αναστασιάδης έθεσε στη διάθεση της κ.Παπακυριακού όλα τα στοιχεία που αφορούν τους ισχυρισμούς που προβάλλονται και την κάλεσε όπως το όποιο πόρισμα δοθεί στη δημοσιότητα το ταχύτερο και εν πάση περιπτώσει πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Το επιτελείο Αναστασιάδη αναφέρει επίσης ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται με λασπολογίες ή κακόβουλες διαβολές και υπονοούμενα.

Στο μεταξύ, η Νομική Υπηρεσία και η Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης, όρισαν δύο ανακριτές της ΜΟΚΑΣ, οι οποίο θα διερευνήσουν τους ισχυρισμούς για τις δανειοληπτικές δραστηριότητες του δικηγορικού γραφείου του Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Γενικός Εισαγγελέας, δήλωσε ότι το θέμα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, ημέρα των προεδρικών εκλογών.
Πηγή: Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια: