28.2.13

Το “φως” της Χριστοφιλοπούλου και το “κέρατο” του Κουρουμπλή...

Ο διάλογος που ακολουθεί έγινε απόψε στη Βουλή. Είτε η κ. Χριστοφιλοπούλου χρησιμοποίησε την απαξιωτική φράση σε βάρος του Παναγιώτη Κουρουμπλή χωρίς να... σταθμίσει το γεγονός ότι δεν βλέπει είτε όχι, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.
Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ: Επειδή, μάλιστα, άκουσα με θλίψη, αλλά και με θυμηδία, το νυν Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να λέει διάφορα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι όπως ο κ. Κουρουμπλής είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς είδε φως και μπήκε και στο ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε άλλο.

Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Ακούστε, κύριε Πρόεδρε. Εγώ από τα δέκα μου χρόνια κλήθηκα πρώιμα να δουλέψω πολύ σκληρά, για να μην επιτρέψω σε κανέναν -μα κανέναν- να αντιληφθεί ή να νιώσει λογική περιθωρίου απέναντί μου.

Στο ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, κύριε Πρόεδρε -όπως το ξέρετε πολύ καλά εσείς- δεν πήγα για να αρπάξω κάποια θέση. Στο ΠΑΣΟΚ πήγα στις 7 Σεπτεμβρίου 1974 -ήμουν ο πρώτος μαθητής του Γυμνασίου Αγρινίου- και διώχτηκα με το ν. 4000 περί τεντιμποϊσμού ως φοιτητής, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν κόμμα διαμαρτυρίας και κανένας τότε δεν υπολόγιζε ότι θα πάρει εξουσία.

Δεν πήγα στο ΠΑΣΟΚ, κύριε Πρόεδρε, για να αρπάξω θέσεις γλείφοντας, έρποντας και με το κέρατό μου! Αφού θέλουν, λοιπόν και με προκαλούν κάποιοι θα πάρουν τέτοιες απαντήσεις.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: