10.2.13

Ο επόμενος?...


ΙΕΚ Ντροπή...
ΤΟΜΕΑΣ: ΙΕΚ, Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Κέντρα κατ' αυτούς, λαθρεμπορικά ελπίδας σε νέους θα τα ονόμαζα εγώ. Ενας από αυτούς, ο Ξυνής, ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Ο επόμενος που... άκμασε τα τελευταία είκοσι χρόνια γίνεται αυτές τις ημέρες φύλλο και φτερό, όπως πληροφορήθηκα από έγκυρη δικαστική πηγή.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ευρήματα από την έρευνα δείχνουν ένα οργιαστικό πάρτι με επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα, πλασματικούς αριθμούς σπουδαστών, εικονικά τιμολόγια, φοροδιαφυγή κ.λπ., κ.λπ. Ο άνθρωπος που μου μετέφερε την πληροφορία μού ανέφερε ότι η έρευνα προφανώς θα συμπεριλάβει και πολιτικά πρόσωπα γιατί πολλά από τα προγράμματα που πήρε η συγκεκριμένη επιχείρηση δόθηκαν με αποφάσεις πολιτικών, οι οποίοι είχαν υπηρετήσει κυρίως στο υπουργείο Εργασίας.

ΚΑΙ ΜΟΥ τόνισε ότι, επειδή «μιλάμε για χορό εκατομμυρίων», είναι βέβαιος ότι η υπόθεση του συγκεκριμένου ΙΕΚ, για την οποία η έρευνα άρχισε από μια ανώνυμη επιστολή, θα ανοίξει ολόκληρο τον φάκελο των συγκεκριμένων «εκπαιδευτικών» κέντρων. Αντε να δούμε πια...


Γιωργος Παπαχρήστος ("Στίγμα", ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: