15.2.13

Εξετέθη η Κουμουνδούρου...



crimenet.gr

Γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν τα Παραπολιτικά τον τρόπο που χειρίστηκε η Κουμουνδούρου το συκoφαντικό δημοσίευμα του κομματικού της οργάνου, της Αυγής.

Συγκεκριμένα η...

εφημερίδα αναφέρει:

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα η Κουμουνδούρου!

Η προχειρότητα και η εμπάθεια που διακρίνει τα στελέχη της Κουμουνδούρου, αποκαλύφθηκε περίτρανα πριν από λίγη ώρα με αφορμή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στο άγχος τους να υποστηρίξουν το κομματικό δημοσιογραφικό τους όργανο επιβεβαίωσαν το λόγο για τον οποίο καταθέσαμε την αγωγή στην εφημερίδα “ΑΥΓΗ”, αλλά κυρίως τους πραγματικούς υποβολείς του συκοφαντικού δημοσιεύματος της περασμένης Κυριακής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε άκριτα και πρόχειρα να υιοθετήσει τα λιβελογραφήματα της “ΑΥΓΗΣ” περί δήθεν εμπλοκής γνωστού επιχειρηματία στην εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” με τον πλέον επίσημο τρόπο, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση που δέχεται η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, αντιλαμβανόμενοι προφανώς τη γκάφα τους, έσπευσαν να αποσύρουν την ανακοίνωση, εξαφανίζοντας τη βαρύγδουπη “αποκάλυψη” περί δήθεν επιχειρηματικής διαπλοκής.

Δεν κατάφεραν, ωστόσο, να κρύψουν τη γύμνια τους. Είναι πλέον προφανές ότι τα συκοφαντικά δημοσιεύματα της “ΑΥΓΗΣ” για τα οποία οι υπεύθυνοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη εξυφαίνονται με προχειρότητα και απερισκεψία στα γραφεία της Κουμουνδούρου με μοναδικό σκοπό τη στοχοποίησή μας.

Μπροστά στον πανικό τους, τους απαντάμε: Κύριοι, ψυχραιμία!


Να υπενθυμίσουμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του έδωσε τη δική του απάντηση για το θέμα της αγωγής των Παραπολιτικών κατά της Αυγής.

Στην ανακοίνωση μιλάει για "ομολογία διαπλοκής" καθώς την υπόθεση ανέλαβε ως δικηγόρος ο Μάκης Βορίδης:

Τόσο η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ και η εμπλοκή σε αυτή συνεργατών του κ. Σαμαρά, όσο και η αγωγή κατά της «Αυγής» καταδεικνύουν ότι οι προεκλογικές κορώνες του κ. Σαμαρά κατά της διαπλοκής απεδείχθησαν τόσο αληθινές όσο και οι αντίστοιχες περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: