26.2.13

Την άλλη φορά, να μας πεις καλύτερα νέα..





Πονηρός ο Ντερμπεντέρης έκλεισε την συνέντευξη στη 1 το πρωί, με Μπομπ Ντίλαν, παραφράζοντας τους στίχους του Σαββόπουλου (αφού δεν είχες νέα ευχαριστα να πεις, καλύτερα να μην μας πεις κανένα).
"Θα μας τα πεις - τα καλύτερα- στην επόμενη εκπομπή", είπε στον ψυχρό και κυνικό Στουρνάρα, που... παρά το γεγονός οτι, όπως είπε  δεν έχω χρόνο να είμαι επικοινωνιακός,  ο στόχος της συνέντευξης αυτος ήταν.
Να δώσει μια πιο ήπια εικόνα - αλλά πάντως ψευτικη - της οικονομικής κατάστασης. Και να μοιράσει υποσχέσεις, όπως ότι  το 2013 θα πληρώσουμε πάνω κάτω τους ίδιους φόρους στα ακίνητα. Πως το 2014 θα υπάρξουν ίχνη ανάκαμψης.  Ιχνη!
Και, βέβαιως βεβαίως, πως θα μειώσει τους φόρους, μόλις,.. του δοθεί η ευκαιρία (με τα ιχνη που λέγαμε).
Και στα πλαίσια αυτου του επικοινωνιακού παιχνιδιού, το 'παιξε και λίγο αντρας, σε ότι αφορά το τρόπο που αντιμετωπισε τον Ολι Ρεν. "Διαφωνώ με τον Ολι Ρεν, στο ότι δεν φταίει το πρόγραμμα για την ύφεση".
Εδώ να θυμηθούμε και 'μεις τον "Άγγελο εξάγγελο" (δεν ήξερε καθόλου, μα καθόλου να μιλά και είχε γλώσσα μόνο για να γλύφει).
Στα highlights της συνεντευξης:
- Μακάρι να μην είχαμε την αναγκη να βάζουμε φόρους, μακάρι να μπορούσαμε να τους μειώσουμε.
- Ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών είναι ο βράχος που σκάει πανω του το τσουνάμι. Αν πέσει ο βράχος - αλίμονο μας- το κύμα πνιγει τους οικισμούς.
Για τον Τσίπρα είπε "δεν είναι σοβαρά αυτά τα πραγματα που λεει. δεν αρμόζουν σε πολιτικό αρχηγό".
Τέλος, μας πληροφόρησε πως δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες και δεν πρόκειται να πολιτευτεί.
Πολύ μας στεναχώρησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: