16.2.13

Στο στόχαστρο του Ν.Κακλαμάνη μπαίνει ο Γιάννης Στουρνάρας...

«Εάν το πρόγραμμα δεν πιάσει τους στόχους του, υπεύθυνη θα είναι η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και όχι ο λαός» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Γιάννη Στουρνάρα.

Μιλώντας στην...
«Εφημερίδα των Συντακτών», εκφράζει σκεπτικισμό για τη λειτουργία της κυβέρνησης, λέγοντας ότι σε άλλη συχνότητα εκπέμπει ο Σαμαράς και σε άλλη η κυβέρνηση.

«Δεν αρκούν οι προθέσεις. Χρειάζεται περισσότερη αποτελεσματικότητα και κυρίως συντονισμός μεταξύ των τριών εταίρων για να παραχθεί έργο. Οι δε 'γραμματείς' και 'φαρισαίοι' να εργάζονται περισσότερο και να μιλούν λιγότερο» λέει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση μετά την ομολογία του ΔΝΤ περί λάθους με τον πολλαπλασιαστή, ο κ. Κακλαμάνης τονίζει ότι το θέμα πρέπει να τεθεί επιτακτικά σε ΕΕ και ΔΝΤ, ενώ υπογραμμίζει και το ρόλο που μπορεί να παίξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να θέσει βέτο στις αποφάσεις του ΔΝΤ.

Μάλιστα, σε επόμενη ερώτηση για το αν υπάρχει αδράνεια από πλευράς Στουρνάρα, απαντά: «Εσείς τι λέτε;»

Τέλος , δεν αποκλείει να είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων: «Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει και θα τις ανακοινώσω όταν έρθει η ώρα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: