21.2.13

Ωραίος πρόεδρος! ...



Τα λέει όλα στους δημοσιογράφους και καταδικάζει μάλιστα εκ των προτέρων τον κατηγορούμενο (Παπακωνσταντίνου) ...

Και υπήρξε και εισαγγελέας μάλιστα. Είναι συμπεριφορά αυτή; Είναι δυνατόν να είναι πρόεδρος μιας Προανακριτικής Επιτροπής και πριν καν ολοκληρωθούν οι εργασίες της, να καταδικάζει τον κατηγορούμενο;
Ιδού και τα πειστήρια. Είναι...

από τη συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, ο οποίος και τη μετέφερε στη στήλη του "Στίγμα" , στα ΝΕA:

Tον αναζήτησα χθες με αφορμή τις αποκαλύψεις ότι αυτός που έψαξε την πρώτη βραδιά της παραλαβής του πρώτου CD με τη λίστα Λαγκάρντ έψαχνε πλην των άλλων και το όνομα του Γιώργου.
- Μα γιατί να το κάνει; ρώτησα υποδυόμενος τον αφελή.
- Για δύο - τρεις λόγους μου ανέφερε ο χαλκέντερος (λόγω Ζωής, Κασιδιάρη, Καπερνάρου και ορισμένων άλλων) πρόεδρος Μαρκογιαννάκης. Πρώτον, γιατί ενδεχομένως κάποιος να του το ζήτησε. Δεύτερον, από περιέργεια και, τρίτον, για να τον κρατάει στο χέρι αυτόν που θα εντόπιζε.
- Και ποιος μπορεί να είναι αυτός; εκεί, εξακολουθητικά αφελής εγώ.

-
Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; μου δήλωσε με βεβαιότητα ο πρόεδρος, τον οποίο πάντως τον βρήκα εξαιρετικά απαισιόδοξο: κανένα μεγάλο μυστικό δεν κρύβει η λίστα, όπως πίστευε αρχικά. Πολύ περισσότερο δεν έκρυβε top πολιτικό όνομα το οποίο, όπως φοβόταν, «θα δημιουργούσε τεράστια αναταραχή στο πολιτικό σύστημα. Βλέπετε οι Παπανδρέου δεν είναι μόνο στο μυαλό του Πάνου Καμμένου - το οποίο περιέργως ακόμη δεν απασχολεί το Χόλιγουντ, ενώ αντιθέτως προ δωδεκαετίας μάς σερβίρισε ταινία σχετική με «το μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», λες και ενδιέφερε κανέναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: