10.2.13

Στήνουν μπλόκα από την Κρήτη μέχρι τη Θεσσαλία...



Οι αγρότες της Κρήτης αποφάσισαν τριήμερο κινητοποιήσεων...
Η στάση ... αναμονής του αγροτικού κόσμου της Κρήτης περνάει στο παρελθόν και με τις ασφυκτικές πιέσεις απλών παραγωγών από χωριά της κρητικής υπαίθρου, τα... συνδικαλιστικά όργανα φωνάζουν «παρών» στο μέτωπο των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δύο ισχυρότεροι πόλοι του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος, η Κρήτη και η Θεσσαλία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στήνοντας ένα σκηνικό, σκληρού κύκλου κινητοποιήσεων στους δρόμους, απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που το αγροτικό κίνημα εμφανίζεται συσπειρωμένο σε ένα αρραγές μέτωπο και στα «σκαριά» βρίσκεται η σύσταση ενός πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου που θα παίρνει τις αποφάσεις.

Οι αγρότες της Κρήτης αποφάσισαν ήδη τριήμερο κινητοποιήσεων και ήδη ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους δίνοντας δυναμικό τόνο στις αγροτικές κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων

Στο μεταξύ, το μεσημέρι συνεδριάζουν αγρότες από όλη την Ελλάδα στη Νίκαια της Λάρισας, που είναι και το μεγαλύτερο μπλόκο της χώρας, για τη στάση που θα κρατήσουν και το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Οι αγρότες έχουν ήδη διαμηνύσει ότι προσανατολίζονται σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, καθώς οι προτάσεις της κυβέρνησης δεν έχουν κριθεί ως ικανοποιητικές.

  prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια: