28.2.13

Απρέπεια Χριστοφιλοπούλου: Ο Κουρουμπλής είδε φως και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ...

crimenet.gr
"Υπερέβη τα εσκαμμένα" η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, στην σημερινή της κόντρα στη Βουλή με τον συνάδελφό της του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Συγκεκριμένα, η κυρία Χριστοφιλοπούλου, επιχειρώντας να αποκρούσει την...
οξεία πολιτική κριτική προς το ΠΑΣΟΚ, που είχε εξαπολύσει νωρίτερα ο κ. Κουρουμπλης, ανέφερε: «Ο κ. Κουρουμπλής όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι είδε φως και μπήκε και στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η συγκεκριμένη φράση «πάγωσε» όσους βρίσκονταν στην Ολομέλεια, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Κουρουμπλής έχει χάσει την όρασή του.

Όταν μάλιστα η βουλευτής ξαναπήρε το λόγο, αντί να μαζέψει την γκάφα, τα έκανε ακόμα χειρότερα, καθώς είπε: «Ακούω ότι κάποιους πείραξε αυτό που είπα νωρίτερα. Αν είναι έτσι, το παίρνω πίσω και αντ' αυτού να πω: "όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη"».

Από την άλλη πλευρά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της εξήγησε: «Εγώ από τα δέκα μου χρόνια κλήθηκα πρώιμα να δουλέψω πολύ σκληρά, για να μην επιτρέψω σε κανέναν να με δει σε λογική περιθωρίου. Στο ΠΑΣΟΚ δεν πήγα για να αρπάξω θέση. Στο ΠΑΣΟΚ πήγα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1974.Ο πρώτος μαθητής Γυμνασίου Αγρινίου. Και διώχθηκα με το νόμο περί τεντιμποϊσμού. Δεν πήγα στο ΠΑΣΟΚ για να αρπάξω θέσεις γλείφοντας, έρποντας και με το κέρατό μου. Στο ΠΑΣΟΚ πήγα και με τίμησε η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας».

Και πρόσθεσε: «Έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, γιατί πρόδωσε τις ιδέες μας. Έφυγα και πήγα στην Αριστερά και όχι σε εκείνους που τότε έλεγαν κλέφτες τους πασόκους. Κάποιοι μετέτρεψαν την πιο μεγάλη παράταξη του τόπου σε συνιστώσα της δεξιάς. Έρχεστε και στηρίζετε αυτούς που σας έλεγαν κλέφτες».

«Θέλουμε να καταστρέψουμε το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Δεν θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Θέλουμε μια νέα βάση, όχι να κάνουμε απλώς μια πολιτική ανακαίνιση», δήλωσε σε συνέντευξη του στο BBC ο κωμικός Μπέπε Γκρίλο, που πήρε 25% στις ιταλικές εκλογές.
Σχόλιο Χριστοφιλοπούλου Κλικ ΒΙΝΤΕΟ.
Απάντηση Κουρουπλή   Κλικ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: