10.2.13

Επίθεση Κακλαμάνη σε Στουρνάρα: «Ο υπουργός έχει επιλεκτική μνήμη»...


Συνεχίζονται οι επιθέσεις από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών για επιλεκτική μνήμη και μιλά για 30 σκάνδαλα την περίοδο από το 1996 έως το 2004.

Σε συνέντευξή του στη...
Real News, τονίζει ότι «ο κ. Στουρνάρας έχει επιλεκτική μνήμη. Μιλάει για τη διετία 2007-2009, όταν το πρόβλημα της κρίσης ήρθε στην επιφάνεια σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ξεχνάει ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της χώρας αποτελεί προϊόν των πολιτικών του Κώστα Σημίτη, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος».

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για πολλά σκάνδαλα κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και στέκεται σε δύο περιπώσεις.

«Πρόχειρα στο μυαλό μου έχω τουλάχιστον 30 σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα από το 1996 έως το 2004, με πιο χαρακτηριστικά δύο. Το "μαγείρεμα" των στοιχείων για να μπούμε στο ευρώ και το μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Αν κάποιοι λοιπόν έχουν επιλεκτική μνήμη, ο ελληνικός λαός δεν έχει. Θυμάται και πολύ καλά μάλιστα».

Αναφέρεται μάλιστα μάλιστα και στον ρόλο που μπορεί να παίζει στην πολιτική σκηνή της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της παράταξής μας. Όποιος προσβάλλει αυτή την ιστορία θα μας βρει απέναντι. Αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα ενότητας της παράταξής μας και κορυφαίο παράγοντα σταθερότητας για την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: