16.2.13

Ηράκλειο: Αγροτικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα...


Τα μέτρα της κυβέρνησης αφανίζουν τον αγροτικό κόσμο και την πρωτογενή παραγωγή, λένε οι αγρότες του Ηρακλείου, οι οποίοι «ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους» για μία τριήμερη διαμαρτυρία.

Το πρώτο ραντεβού δίνεται την...
ερχόμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Γιόφυρο, από όπου θα ξεκινήσει το συλλαλητήριο που οργανώνει η ΟΑΣΝΗ, οι κινητοποιήσεις θα συνεχίσουν την Τρίτη 19 του μήνα και, τέλος, οι αγρότες θα ενώσουν τις φωνές τους με τους εργαζόμενους που κατέρχονται σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Η ΟΑΣΝΗ, σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως «οι αγρότες της Κρήτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον αγώνα των αγροτών όλης της χώρας. Για ένα αγροτικό τομέα που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση , για ένα αγροτικό τομέα που παράγει εθνικό πλούτο.» Όπως λέει, η συνάντηση της Δευτέρας έχει στόχο να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αντίδρασης στις πολιτικές της εξαθλίωσης, της ταπείνωσης και του αφανισμού των Ελλήνων αγροτών. «Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Δεν ζητάμε παροχές. Δεν είμαστε επαίτες. Αγωνιζόμαστε για να συνεχίσουμε να παράγουμε, για να παραμείνουμε στον τόπο μας και στη γη μας», τονίζει η ΟΑΣΝΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: