4.2.13

"Αυτό είναι πταίσμα μπροστά στην εκστρατεία μαύρης προπαγάνδας και γκεμπελισμού...


...την οποία έχει εγκαινιάσει το γαλάζιο κυβερνητικό γραφείο Τύπου".
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεδίκογλου...
«Δεν περιμένουμε από τους ειδήμονες του photoshop και των χαλκευμένων βίντεο να μην παραχαράσσουν τις δηλώσεις στελεχών μας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του προς τον Σίμο Κεδίκογλου.

«Αυτό είναι... πταίσμα μπροστά στην εκστρατεία μαύρης προπαγάνδας και γκεμπελισμού την οποία έχει εγκαινιάσει το γαλάζιο κυβερνητικό γραφείο Τύπου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σταθής Παναγούλης, αδελφός του ιστορικού αγωνιστή κατά της Χούντας Αλέκου Παναγούλη, αναφερόμενος στα βασανιστήρια κατά των συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό, και κάνοντας τη σύγκριση με την περίοδο της δικτατορίας, είπε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν κρατά καν τα προσχήματα και σε καμία περίπτωση δεν εξομοίωσε τους συλληφθέντες με τους αγωνιστές κατά της Χούντας .

Εμείς να προσθέσουμε ότι έχουν περίσσιο θράσος αυτοί που προσπαθούν να μετατρέψουν το Σύνταγμα σε κουρελόχαρτο και τη δημοκρατία σε μια λέξη κενή νοήματος να συνεχίζουν να πιπιλίζουν τη γνωστή καραμέλα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση Κεδίκογλου στον Παπαγούλη:


"Κάθε λεπτό που περνάει και ο Στάθης Παναγούλης παραμένει μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποδέχεται τις απόψεις του που ταυτίζουν τους αγωνιστές της Χούντας με τους συλληφθέντες για ληστείες και τρομοκρατική δράση.
Η αποδοκιμασία στη βία, στην ανομία και την τρομοκρατία πρέπει –επιτέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ- να είναι έμπρακτη. Όπως και η έμπρακτη αποδοκιμασία των δηλώσεων Παναγούλη περί «στρατοδικείων» και «Νεοναζί υπουργών».
Ας αποδείξει επιτέλους εμπράκτως το κόμμα του κ. Τσίπρα ότι σέβεται το Σύνταγμα, τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ομαλότητα. Γιατί στην Δημοκρατία ούτε επιτρέπονται απειλές για λιντσάρισμα πολιτικών αντιπάλων, ούτε καλύπτονται δηλώσεις εξομοίωσης ληστών – τρομοκρατών με τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: