25.2.13

Υπό την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κ. Αρβανίτης ...



...έναντι δεκάδων απολυμένων συμβασιούχων της ΕΡΤ...
Μαζεύουν υπογραφές για να εξαιρεθεί!

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ γυρνούν στους δρόμους της Αθήνας και μαζεύουν υπογραφές για την ... επαναπρόσληψη του Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ!

Ανεξάρτητα από το αν ο δημοσιογράφος του οποίου η σύμβαση με τη δημόσια τηλεόραση έληξε στις 7/2 (όπως και πολλών άλλων εργαζομένων), είναι ή όχι μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Στην Κουμουνδούρου, σίγουρα έχουν πάθει κάτι που δεν εξηγείται με την κοινή λογική! Η αλλόκοτη πρωτοβουλία και η ειδική μεταχείριση που επιφυλάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δημοσιογράφο έναντι των υπολοίπων, μάς ξεπερνάει!

Όχι μόνο δεν υπάρχει προηγούμενο ο μηχανισμός ενός κόμματος να κινητοποιείται κατά αυτό τον τρόπο, δεν υπάρχει και νομικό υπόβαθρο, αφού η νομοθεσία απαγορεύει να επαναπροσληφθεί… όπως παρανόμως ζητά το κόμμα που ευελπιστεί να κυβερνήσει!

Αλαζονική όμως και παράλογη, φέρεται να είναι και η συμπεριφορά του ίδιου του δημοσιογράφου, ο οποίος λέγεται ότι ζήτησε να καταργηθεί η πρωινή εκπομπή 6.00 με 8.00, αφού δεν θα την παρουσιάζει! Δηλαδή, να απαιτήσει και η Έλλη Στάη τώρα που δεν παρουσιάζει τις ειδήσεις, να καταργηθεί το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ!

ΥΓ Την ίδια ώρα στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» διαβάζουμε ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης αναμένεται να αναλάβει διευθυντικό ρόλο στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»!

Το απόσπασμα από το φυλλάδιο που ακολουθεί κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: