9.2.13

Παρέμβαση Μητσοτάκη υπέρ Στουρνάρα...

Μήνυμα στήριξης υπέρ του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στέλνει ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς Στουρνάρα.

Όπως αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» ο... Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες τόνισε ότι η επιλογή Στουρνάρα στην θέση του υπουργού Οικονομικών αποτελεί μονόδρομο και «μακάρι να είχαμε δέκα σαν αυτόν»

Η παρέμβαση του αυτή έρχεται σε μια περίοδο που ο τσάρος της οικονομίας δέχεται σειρά επιθέσεων από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται κυρίως από την λεγόμενη «Καραμανλική» πτέρυγα άλλα και από τον χώρο της γνωστής ως «λαϊκής δεξιάς».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εκτιμά ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να τοποθετηθεί υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έσοδα και ο Γιάννης Στουρνάρας να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα καθήκοντά του.

«Αν δεν αποκτήσουμε φορολογική πολιτική κι αν δεν καταπολεμήσουμε την σταδιακά και αποτελεσματικά την φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει πιθανότητα να αναρρώσει η Ελλάδα».

ΟΙ τοποθετήσεις αυτές έρχονται λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση του βιβλίου του που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα αναφέρεται στα πεπραγμένα της κυβέρνησής του την περίοδο 1990-1993

Δεν υπάρχουν σχόλια: