28.2.13

Με ένταση και καθυστερήσεις άρχισε το συνέδριο νεολαίας του ΠΑΣΟΚ...

ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΦ...
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, διαδικασίες, οι οποίες ξεκίνησαν με περίπου τέσσερις ώρες καθυστέρηση και συνεχίζονται με τις τοποθετήσεις συνέδρων.

Η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι...
δεν είχαν φτάσει την προκαθορισμένη ώρα στον χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου διεξάγεται το συνέδριο, οι διαπιστεύσεις των συνέδρων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστές οι πόρτες της αίθουσας του συνεδρίου, κάτι που, σε συνδυασμό με την αργοπορία για το τυπικό μέρος της διαδικασίας, δημιούργησε κάποια ένταση, με ορισμένα μέλη της Νεολαίας να επιλέξουν να ανοίξουν μόνοι τους τις πόρτες.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την προσέλευση των μελών της Νεολαίας στην αίθουσα και τη σύντομη παρέμβαση του απερχόμενου γραμματέα της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Πανταζή, ο οποίος είπε ότι το συνέδριο ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί και, παράλληλα, διευκρίνισε ότι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει παρόλο που δεν είχαν φτάσει έως τότε οι διαπιστεύσεις. Πλέον και παράλληλα με τη συνεδρίαση, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των διαπιστεύσεων, οι οποίες έρχονται τμηματικά, ανά νομό.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστηκε διάσταση απόψεων μεταξύ των συνέδρων, κυρίως όσον αφορά στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της Νεολαίας, διάσταση η οποία φαίνεται ότι γεφυρώθηκε.

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διαφωνία έγκειται στο ότι η μερίδα της Νεολαίας που στηρίζει την πλευρά του κ. Πανταζή και η οποία είναι παρούσα στο συνέδριο, τασσόταν υπέρ της εκλογής γραμματέα από το Συνέδριο, ενώ από την άλλη, οι διαφωνούντες με αυτή τη θέση -οι οποίοι απουσιάζουν προς το παρόν- τάσσονται υπέρ της ανάδειξης του γραμματέα από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες, ο κ. Πανταζής συμφώνησε να αναδειχτεί ο νέος γραμματέας από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας, τις επόμενες ημέρες...
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: