5.2.13

Η κυβέρνηση τον στηρίζει, η ΝΔ "βράζει"...


Δεύτερη στήριξη μέσα σε 48 ώρες παρείχε η κυβέρνηση δια στόματος Σίμου Κεδίκογλου στον υπουργό Οικονομικών ο οποίος έχει γίνει «κόκκινο πανί» για αρκετούς βουλευτές της ΝΔ.

Στο ... μέγαρο Μαξίμου βλέποντας η αντιπαράθεση των «γαλάζιων» βουλευτών με τον Γ. Στουρνάρα να ξεφεύγει και να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε δύο κινήσεις.

- Να ζητήσουν από τον Γ. Στουρνάρα να ρίξει τους τόνους και να μην απαντάει στην κριτική που δέχεται. Γεγονός που συνέβη μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό. «Ό,τι είχα να πω το είπα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Στουρνάρας σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

- Να υπάρξει και νέα δήλωση στήριξης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο – η δεύτερη μέσα σε δύο ημέρες – προκειμένου να σταλεί ένα ακόμα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο Σίμος Κεδίκογλου προχώρησε ένα βήμα παραπάνω αυτή την φορά δικαιολογώντας ουσιαστικά την κριτική του Γιάννη Στουρνάρα για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση Καραμανλή φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη. «Τον Ιανουάριο του 2009 ο κ. Καραμανλής άλλαξε το οικονομικό επιτελείο. Αυτό σημαίνει ότι θα έκρινε πως υπήρχαν αστοχίες».

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: