20.2.13

Παρασιτικός ο Δημόσιος τομέας του ...Πάγκαλου!...


Επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους εξαπολύει για μία ακόμα φορά ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Δεν θα γίνει τίποτα όσο έχουμε αυτόν τον...
παρασιτικό δημόσιο τομέα, με τόσους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους», γράφει στο Twitter του, τονίζοντας την ανάγκη «οι δημόσιοι υπάλληλοι να ενταχθούν σε κανονικό εργασιακό καθεστώς».

Ζητά μάλιστα η κατάσταση των εργασιακών σχέσεων στον δημόσιο τομέα να συζητηθεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μαζί με το εκλογικό σύστημα, την οργάνωση των κομμάτων που ʽπρέπει να είναι ενιαίαʼ, το πολιτικό χρήμα, τη σχέση βουλευτών και υπουργών με το κοινό ποινικό δίκαιο.




Μιλώντας για την προοπτική ξένων επενδύσεων στην χώρα μας, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σημειώνει πως για να γίνουν αυτές, χρειάζεται, πρώτον τάξη και ασφάλεια, δεύτερον μείωση γραφειοκρατίας, τρίτον σταθερό φορολογικό σύστημα, τέταρτον υποδομές, πέμπτον ένα ελάχιστο ποσοστό κέρδους.

Αίσθηση προκαλούν όσα γράφει και στον απόηχο της επίσκεψης Ολάντ στην χώρα μας. «Η Γαλλία μας στάθηκε συστηματικά, όχι μόνο με την ηγεσία Ολάντ, αλλά και με τον Σαρκοζί», σημειώνει, παρατηρώντας ότι υπάρχει σταθερά μία σχέση μεταξύ των δύο χωρών. Υποστηρίζει μάλιστα πως οι σύγχρονοι ηγέτες διαπραγματεύονται τα συμφέροντα της χώρας και προσπαθούν να προωθήσουν τις υποθέσεις της, καλώντας τους πρωθυπουργούς να θέτουν τα οικονομικά ζητήματα, τα θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων...
www.apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: