9.2.13

Για τα αδέλφια μας από ψηλά και το πρώτο διπλό της εποχής Μίτσελ!...


O Ολυμπιακός της νέας εποχής και συγκεκριμένα της εποχής Μίτσελ είναι πανέτοιμος για να ξεκινήσει το νέο του νικηφόρο σερί! Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στην Τρίπολη κόντρα στον... αγωνίζονται στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό και φορμαρισμένο Αστέρα (19:30/ΝS2 live από το olympiacos24.gr) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League και έχουν μεταξύ άλλων δύο πανίσχυρους λόγους για να πάρουν και αυτή τη νίκη.

Μια μέρα μετά την 32η δεύτερη επέτειο από τον άδικο χαμό των 21 αδελφών μας στα σκαλιά της Θύρας 7, οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να τους αφιερώσουν αυτή τη νίκη, φέρνοντας το 40ο πρωτάθλημα ακόμα πιο κοντά. Ταυτόχρονα, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δείξει ότι από το πρώτο κιόλας ματς θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, η οποία τη θέλει θεαματική και βέβαια αποτελεσματική στον αγωνιστικό χώρο


Ο Μίτσελ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδας και θέλει να επαναφέρει στις νίκες την ομάδα του για δυο λόγους. Πρώτον για τα 21 αδικοχαμένα αδέρφια μας που την Παρασκευή συμπλήρωσαν 32 χρόνια από τον τραγικό τους θάνατο στα σκαλιά της Θύρας 7, και δεύτερον για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ιστορίας τους.


Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός για την αποστολή για του αγώνα κόντρα στην Τρίπολη, είναι οι εξής: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Χολέμπας.


Εκτός από τους τραυματίες και ανέτοιμους Φουστέρ, Πίνο και Κάρολ, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τόσο τον Ντρίσα Ντιακιτέ όσο και τον Μάρκο Πάντελιτς. Ειδικά ο Σέρβος στράικερ είναι η πρώτη φορά που μένει εκτός αποστολής στη σεζόν για αγώνα πρωταθλήματος. Παράλληλα δεν θα ταξιδέψει για Τρίπολη ούτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς στον Πειραιά θέλουν να ενσωματώσουν με πιο αργό και ασφαλή ρυθμό τον Έλληνα στόπερ στην αγωνιστική δράση.

Αυτές οι αλλαγές πάντως δε θα είναι μόνιμες καθώς ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου θέλει να δώσει σε όλους τις ευκαιρίες τους να του αποδείξουν ότι ταιριάζουν στη φιλοσοφία του και στον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί να προσδώσει στους νταμπλούχους Ελλάδας.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: