1.2.13

"Ο τεράστιος Καπερνάρος" ...


Μας ψεκάζουν... με άνθρακα...

Αυτή που κλείνει (η εβδομάδα) , ως εργάσιμη, σήμερα, μπορώ να πω ότι σημαδεύτηκε, πλην των άλλων, και από το «εργατικό ατύχημα» του βουλευτή του κόμματος Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες Βασίλη Καπερνάρου, ο...

οποίος υπέστη κάταγμα χθες, σε μια εκρηκτική στιγμή της αντιπαράθεσής του με τον πρόεδρο της Προανακριτικής Μαρκογιαννάκη.

ΦΥΣΙΚΑ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω (νάρθηκας και τα συναφή), πλην όμως, έχω να επισημάνω, γράφει χρυσές σελίδες στο έργο της Επιτροπής. Οπως μου μετέφερε συνάδελφός του, μετέχων στην Προανακριτική, κατά την εξέταση του πρέσβη Χαλαστάνη, ο οποίος παρέλαβε το επίμαχο CD με τη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ, τον έψεξε γιατί δεν άνοιξε τον φάκελο εντός του οποίου υπήρχε το CD.

Ο ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ υποστήριξε ότι δεν είχε λόγους να τον ανοίξει, και ο τεράστιος Καπερνάρος διατύπωσε το ερώτημα που άφησε άφωνη ολόκληρη την Επιτροπή, ακόμη και την Ζωή που δεν βάζει γλώσσα μέσα της:

- Καλά, και δεν σκεφθήκατε ότι μπορεί οι Γάλλοι να είχαν εσωκλείσει στον φάκελο άνθρακα και φτάνοντας στην Ελλάδα να σκοτώσει κόσμο;

ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ τον πρέσβη να απαντάει με ολύμπια ψυχραιμία:

- Η αλήθεια είναι πως όχι, δεν το σκέφθηκα...

Ε, ΡΕ, ΤΙ ΑΛΛΟ θα ακούσουμε μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, οπότε λογικά θα ολοκληρωθούν οι εργασίες της Επιτροπής...


Γιώργος Παπαχρήστος, "Στίγμα" (ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: