19.2.13

Κλειστή η εθνική στο ύψος της Λάρισας...

Ενισχυμένα τα μπλόκα των αγροτών...
Ολοένα και περισσότερα γίνονται καθημερινά τα τρακτέρ που έχουν συγκεντρωθεί στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, πάνω στην παλιά εθνική οδό.

Η ... Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας παρατείνει την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα του οδικού δικτύου έως και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Οι αγρότες θα ενισχύσουν το μπλόκο τους στη Λάρισα με την ευκαιρία της κορύφωσης της λαϊκής διαμαρτυρίας μέσω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί δε θα μπορούν να κινηθούν από τον κόμβο Νίκαιας στο 346ο χιλιόμετρο, έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ, στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

- Ρεύμα προς Θεσσαλονίκη:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. (νέα εθνική οδός Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων), με κατεύθυνση προς Λάρισα, δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400), αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396).

- Ρεύμα προς Αθήνα:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας, αλλά η έξοδος θα πραγματοποιείται στον κόμβο Πλατυκάμπου.

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα – Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας - Βόλου και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.

Εντείνουν τον αγώνα τους και οι αγώνες της Κρήτης

Στο κόκκινο βρίσκεται, στο μεταξύ, ο αγώνας των Κρητικών αγροτών, οι οποίοι, μετά την επιτυχημένη και συντονισμένη κινητοποίηση της Δευτέρας, συνεχίζουν την Τρίτη τον αγώνα τους, εστιάζοντας στο μπλόκο του Ηρακλείου. Το πρωί της Τρίτης, αγρότες από το Λασίθι και το Ρέθυμνο προγραμματίζουν να μεταβούν στο Ηράκλειο, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους συναδέλφους τους.

Χθες το μεσημέρι αγρότες κατέλαβαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στον κόμβο Γιόφυρο και κατόπιν την Εθνική Οδό, ενώ, συμβολικά, μοίρασαν ντομάτες στους διερχόμενους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: