10.2.13

Πως και με ποιούς...


... θα λειτουργεί το «φιλόδοξο» σάιτ των ΝΕΩΝ. Γκρίνιες για τον «άσχετο» στην ιστοσελίδα του Βήματος...

Mετά βαΐων και κλάδων κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο σάιτ των ΝΕΩΝ. Η απογευματινή εφημερίδα του ΔΟΛ καρπώνεται όλη την καλή δουλειά που είχε γίνει για τον...

ενιαίο ιστότοπο της Μιχαλακοπούλου (το πολυσυζητημένο vimanea.gr). Το πρότζεκτ αυτό δεν προχώρησε καθώς υπήρξαν πολλές διαφωνίες σχετικά με τον συντονισμό, ποιος θα έχει την ευθύνη κλπ.
Επικεφαλής της φιλόδοξης προσπάθειας έχει τεθεί ο Πάνος Παπαδόπουλος, πρωην αρχισυντάκτης στο Βημαgazino και άνθρωπος εμπιστοσύνης του διευθυντή Χρήστου Μεμή. Υποτίθεται ότι ο (άφαντος όπως λένε) Στέλιος Σοφιανός θα έχει την υψηλή επίβλεψη του νέου εγχειρήματος, ουσιαστικά όμως κουμάντο θα κάνει ο διευθυντής των ΝΕΩΝ.
Στο πολυαναμενόμενο σάιτ με το φρέσκο και ζωηρό lay out, ο Σταύρος Ψυχάρης έχει επενδύσει πολλά και θα χρησιμοποιήσει όλα τα «δυνατά χαρτιά» καθώς και τους..
πλέον έμπειρους συντάκτες των Νέων. Οταν κάποιοι είπαν ότι το σάιτ ίσως λειτουργήσει εις βάρος της εφημερίδας, το αφεντικό της Μιχαλακοπούλου και ο διευθυντής του 4ου ορόφου απάντησαν ότι «όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να ενισχύσουν την προσπάθεια κι αν υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία του φύλλου θα τα δούμε στη συνέχεια».
Τα τύμπανα στις γαλέρες του ΔΟΛ άρχισαν ήδη να χτυπούν με πιο γρήγορους ρυθμούς...

Υ.Γ: Και μια παρατήρηση αναγνώστη σχετικά με το Βήμα: «Αν δεν αλλάξει κάποιος "άσχετος", που έχει τον πρώτο(!) λόγο στο σάιτ, για να αναλάβει κάποιος σοβαρός, δεν πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό. Κι αυτό παρά την προσπάθεια των εργαζόμενων και τον πολύ καλό αρχικό σχεδιασμό (στα πρότυπα της Huffington Post)».
Η γκρίνια και οι καταγγελίες περί ασχέτων με τη δημοσιογραφία δίνουν και παίρνουν, αλλά ο Καρακούσης προφανώς δεν ασχολείται καθώς τον βολεύει αυτή η κατάσταση.


zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: