7.2.13

Τατσόπουλος εγκαλεί …ΣΥΡΙΖΑ...


Πριν προλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο εκπρόσωπός του, Πάνος Σκουρλέτης να «αδειάσουν» το στέλεχος Νάσο Θεοδωρίδη, για τα «τουρκικά» Ίμια, πρώτος από την Κουμουνδούρου που ... καταφέρθηκε δημόσια κατά του Θεοδωρίδη ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας, με ανάρτησή του στο facebook, όχι μόνο διαφώνησε με τα όσα έγραψε ο Νάσος Θεοδωρίδης, αλλά… κάλεσε το κόμμα του να τον επαναφέρει στην τάξη.

«Με τα εθνικά θέματα δεν παίζουμε. Δεν μπορεί κανένα μέλος και κανένα στέλεχος κανενός κόμματος να προβάλλει τις προσωπικές του θέσεις για την εξωτερική πολιτική και το κόμμα του -τουλάχιστον- να μην το επαναφέρει πάραυτα στην τάξη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη για να κατανοήσει κάποιος πόση ζημιά κάνει αυτή η τακτική, ούτε ιδιαίτερη εθνική ευαισθησία. Κοινή λογική χρειάζεται», έγραψε στο δικό του λογαριασμό στο facebook ο Τατσόπουλος.
Σε κάθε περίπτωση, αρκετοί άσπονδοι εσωκομματικοί φίλοι σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι ο βουλευτής κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να… επαναφέρει στην τάξη τον Νάσο Θεοδωρίδη και, μάλιστα, θυμήθηκαν δηλώσεις του Τατσόπουλου που έχουν φέρει στο παρελθόν σε δύσκολη θέση την Κουμουνδούρου, όπως εκείνες για τη σεξουαλική δραστηριότητά του και… τη μισή Αθήνα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: