10.2.13

Αμείλικτος με τους ακραίους, όπως ο Νάσος Θεοδωρίδης...


Γιάννης Παπαγιάννης

Στους ακραίους πονοκεφάλους του Αλέξη Τσίπρα μέσα στο κόμμα του έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Και έχουμε αποκαλύψει πως τα στελεχη αυτά εχουν δημιουργήσει μια εξαιρετικά άσχημη εικόνα για το... ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποτυπώνεται σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται τον τελευταίο καιρό.
Κάθε εβδομάδα υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις τέτοιων στελεχών, που είτε με δηλώσεις τους είτε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνουν τις ακραίες θέσεις τους σε θέματα ιδιαίτερα ευαίσθητα για ενα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.
Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο Θεοδωρίδης , που αποκαλεί τα Ιμια "Καρντάκ", υποστηρίζοντας διάφορες φαιδρότητες για το Αιγαίο, τα Σκόπια και την Κύπρο.
Η περίπτωση του ήταν και η πιο σοβαρή. Ουδέποτε επίσημο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μιλήσει τόσο υποτιμητικά για τη χώρα μας, με επιχειρήματα που δεν θα χρησιμοποιούσε ούτε ο Ερντογάν!
Και ουδέποτε έχει γίνει τόσο κατανοητό στην κοινή γνώμη οτι συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τον ορισμό του ανθέλληνα σε βασικά ζητήματα της εθνικής μας πολιτικής.
Αυτή τη φορά, ο Τσίπρας δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Τον καθαίρεσε απο την Επιτροπή Δικαιωμάτων στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τα στελέχη, οτι δεν μπορούν πλέον να διαφοροποιούνται αισθητά από τις πάγιες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Την απόφαση μετέφερε στον Ν. Θεοδωρίδη ο γραμματέας της ΚΟ, Νίκος Βούτσης, ενώ είχε προηγηθεί σχετικό μήνυμα μέσω Twitter από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη.
Από τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το "Secret" ο Αλεξης Τσιπρας έχει αποφασίσει να αλλάξει τακτική. Να σκληρύνει τη στάση του και να είναι αμείλικτος σε τέτοιες περιπτώσεις, που δημιουργούν προβλήματα στο κόμμα του, με άμεσες αποφάσεις, για να μειώσει τη ζημιά που και ο ίδιος υφίσταται.
Αυτό βεβαίως ενέχει τον κίνδυνο να χάσει ένα κομμάτι προς τα αριστερά του κόμματος του.
Κομμάτι το οποίο είναι πολύ μικρότερο από τον μεγάλο αριθμό των αναποφάσιστων ψηφοφορων που κινούνται στο χώρο του Κέντρου και θα δώσουν και πάλι την εκλογική νίκη όποτε και αν στηθούν οι κάλπες.

Από τη στήλη "Danger - Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: