11.2.13

Βρίζει τον επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων...

«Μάθαμε ότι ο ευρωπαίος επίτροπος, ένας Μουίζνιεκς, θα μας πει τι θα κάνουμε στην Ελλάδα. Στο δ....ο ο κάθε Μουίζνιεκς (...) και το κάθε Παρατηρητήριο του Ελσίνκι», ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε μια... πρωτοφανή υβριστική επίθεση εναντίον του επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο Λετονός επίτροπος είχε εισηγηθεί (με δηλώσεις στο Σκάι) ως ελάχιστο μέτρο από την πλευρά της ελληνικής πολιτείας να διωχθούν μέλη της Χρυσής Αυγής για τα οποία έχουν καταγραφεί υποθέσεις παρανομίας, τονίζοντας ότι η οργάνωση του Μιχαλολιάκου προωθεί το ρατσισμό και τις φυλετικές διακρίσεις.

«Έχω γίνει δέκτης καταγγελίας για αστυνομικό ο οποίος την ημέρα χτυπούσε πολίτες και το απόγευμα εμφανιζόταν ως μέλος της Χρυσής Αυγής (…) εδώ διακυβεύεται το κύρος της ελληνικής αστυνομίας και της χώρας καθώς στην πλειονότητα των περιπτώσεων υπάρχει ατιμωρησία», υπογράμμιζε ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της κήρυξης της Χρυσής Αυγής ως παράνομου κόμματος εφόσον υπάρξουν καταδικαστικές αποφάσεις για μέλη της οργάνωσης.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: