28.2.13

Πρωτοφανής κόντρα ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής για τον κομμουνισμό και το ναζισμό...

Στο περιθώριο της συζήτησης νομοσχεδίου στη Βουλή...
Σε ανταλλαγή λεκτικών πυρών επιδόθηκαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής στο περιθώριο της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας στην Βουλή.

Η αρχή έγινε από τον...
κ. Χρήστο Παππά (Χρυσή Αυγή) ο οποίος ξέσπασε σε «αντικομμουνιστικό» παραλήρημα λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο κομμουνισμός έχει επηρεάσει όλες τις τάξεις της Βουλής (σ.σ. προφανώς δεν εννοεί και την Χρυσή Αυγή). Από την ΚΝΕ έχουν περάσει πολλοί, μεγαλοτραπεζίτες που σήμερα είναι υπουργοί, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολλοί ακόμα» και: «Ο κομμουνισμός μοιάζει με την ανεμοβλογιά. Αμα την περάσεις σου αφήνει σημάδια».

Από την πλευρά του ΚΚΕ επιχείρησε να απαντήσει ο κ. Σπύρος Χαλβατζής που είπε: «Υπάρχει παράταξη που την χαρακτηρίζουμε ναζιστική και στην αντίληψη και στην πολιτική τακτική. Η αντίληψή τους και η πολιτική τους πρακτική είναι ναζιστική και λειτουργεί ως τάγμα εφόδου και ως το μακρύ χέρι του συστήματος όταν επισκέπτονται εργοστασιάρχες και τους καλούν να διώξουν αλλοδαπούς εργάτες και να τους πάνε εργάτες έλληνες με 15 ευρώ μεροκάματο αυτό αποκαλύπτει ότι είναι το μακρύ χέρι του συστήματος».

Τέλος, ο κ. Παππάς επανήλθε και ανταπάντησε: «Ακούμε μια επιχείρηση που τα έπαιρνε σε σκληρό συνάλλαγμα από την Σοβιετική Ένωση. Ακούμε τους εκπροσώπους μιας αιματηρής ιδεολογίας να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή αυγή. Οι επιχειρηματίες του ΚΚΕ που πετούν στους δρομους εργαζόμενους του Ριζοσπάστη και του 902 και αυτούς τους χάσατε και θα είναι σύντομα στην Χρυσή Αυγή αυτό σας πονάει γιατι είμαστε εκφραστές της λαϊκής γνώμης ενώ εσείς της Μαμάς Ρωσίας»..
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: