14.2.13

Κατηγορία για φόνο απαγγέλθηκε στον Πιστόριους...

Την κατηγορία του φόνου της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, καλείται να αντιμετωπίσει ο Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος θα παρουσιαστεί το Σάββατο στις 09:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) σε δικαστήριο της Πρετόρια, όπως ανακοινώθηκε από την εισαγγελία.
Ο...
Νοτιοαφρικάνος, πρώτος αθλητής των Παραολυμπιακών Αγώνων που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο, αναμενόταν αρχικά να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά αυτό αναβλήθηκε για αύριο για να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση και τη λήψη αίματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας που ερωτήθηκε από νοτιοαφρικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η εισαγγελία ετοιμάζεται να αρνηθεί την πιθανότητα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

«Υπήρξαν στο παρελθόν πληροφορίες που γνωστοποιούσαν ενδοοικογενειακές διενέξεις στο σπίτι του κατηγορουμένου» σημείωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο στον ύποπτο», δήλωσε στη συνέχεια άλλη εκπρόσωπος.

Στο μεταξύ το νοτιοαφρικανικό καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο M-Net Movies απέσυρε τη διαφημιστική εκστρατεία του αθλητή, γνωστού επίσης με το προσωνύμιο «Μπλέιντ Ράνερ», με άμεση ισχύ, όπως ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος της εταιρείας.

Το δίκτυο M-Net Movies τον είχε επιλέξει τον Φεβρουάριο για την διαφημιστική του εκστρατεία υπό το σύνθημα «Κάθε βραδιά είναι μια βραδιά Όσκαρ».

Η διαφημιστική εκστρατεία με τον Blade Runner διεκόπη αμέσως «από σεβασμό και αλληλεγγύη προς τους ανθρώπους που πενθούν», αναφέρει εξάλλου το δίκτυο σε μήνυμά του στο Twitter...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: