24.2.13

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ (BINTEO)...


Άρχισε το πρωί και συνεχίζεται η ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των συνέδρων που θα πάρουν μέρος στο 9ο Συνέδριο του Κινήματος που θα διεξαχθεί από 1-3 Μαρτίου. Συνολικά αναμένεται να ... ψηφίσουν περί τα 45.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ και για τον σκοπό αυτό «στήθηκαν» εκατοντάδες κάλπες.
Από τη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος «που μετέχουν στη σημερινή διαδικασία με σθένος, πίστη, αισιοδοξία, εγγυώνται τις διαδικασίες, εγγυώνται την προοπτική της Παράταξης» όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Γιατί σήμερα, προετοιμάζοντας το Συνέδριό του που θα αρχίσει σε λίγες μέρες, το ΠΑΣΟΚ μετασχηματίζεται, αλλάζει. Κρατάει όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ με ειλικρίνεια πάντα μιλάει στην ελληνική κοινωνία, αναγνωρίζει τα λάθη, θυμάται τις κατακτήσεις, τους κοινούς αγώνες και εγγυάται την σταθερότητα και την προοπτική. Έχει γίνει κατανοητό ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη εθνική στρατηγική. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ασφαλέστερη λύση» σημειώνοντας: «Οι θυσίες είναι μεγάλες, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά μόνο έτσι αποφύγαμε τα τρισχειρότερα, μόνο έτσι διασφαλίζουμε την προοπτική για την ανάσταση της οικονομίας, της κοινωνίας και του έθνους».

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: