22.2.13

Εκτεταμένα προβλήματα από τη βροχόπτωση στο λεκανοπέδιο.400 κλήσεις για αντλήσεις στη Πυροσβεστική...

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αττικής, λόγω συσσώρευσης υδάτων από την έντονη βροχόπτωση και το χαλάζι που σημειώνεται από τα ξημερώματα. Συνολικά από την βροχόπτωση στην Αττική, η πυροσβεστική υπηρεσία έχει...
δεχθεί έως τώρα 400 κλήσεις για αντλήσεις, 25 συνεργεία με 60 πυροσβέστες.

Η πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί κλήσεις για άντληση υδάτων σε Αιγάλεω, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι και γενικότερα στα δυτικά προάστια, καθώς και για απεγκλωβισμό οδηγών που ακινητοποιήθηκαν στα αυτοκίνητά τους στην Ιερά Οδό , στο Χαιδάρι , στην Πειραιώς στο Γάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στο Σακαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο

Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, που είχαν προκληθεί, λόγω πλημμυρισμένων υποσταθμών της ΔΕΗ και καλωδίων.

Σοβαρότατα προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώνονται στην παραλιακή, ειδικά στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης. Στους δρόμους σημειώνονται μικροσυγκρούσεις οχημάτων λόγω της βροχόπτωσης και συνιστάται προσοχή.

Κανονικά εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια πό Πειραιά και Ραφήνα. Κανονικά λειτουργούν τα μέσα σταθερής τροχιάς, με μεγάλες καθυστερήσεις τα δρομολόγια των λεωφορείων και των Τραμ.

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στην παραλιακή από Πειραιά προς Φαληρικό Δέλτα και από Άγιο Κοσμά προς Καλαμάκι, όπου έχουν εγκλωβιστεί οδηγοί στα αυτοκίνητα τους.

* Κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ προς Ασπρόπυργο, λόγω ακινητοποιημένων αυτοκίνητων.
* Κλειστή παραμένει η Πειραιώς στο ύψος η Χαμοστέρνας.
* Κλειστή η λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι μεταξύ Ιχθυόσκαλας και Λαμπράκη.
* Πλημμυρισμένη και χωρίς φωτισμό η Κηφισού.
* Πλημμυρισμένα καταστήματα στο ύψος της Αλίμου.
* Πλημμυρισμένη η Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά. Το ρεύμα προς Αθηνά εκτρέπεται στην Αττική Οδό.
* Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω και στα δυο ρεύματα στο ύψος των διυλιστηρίων.
*Κλειστή η περιφερειακή Δραπετσώνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: