14.2.13

Η 24χρονη Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια κρουαζιέρας Τζάκι Καστρινέλι βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα της...



kourdistoportocali

To σώμα της 24χρονης Ελληνοαμερικανίδας Τζάκι Καστρινέλη από το Groveland,της Μασαχουσέτης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ενώ το πλοίο ήταν ... αγκυροβολημένο στην Αυστραλία, όπως μετάδωσε το ABC News. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, αλλά απ' όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η κοπέλα έφερε τραύμα στο κεφάλι. Περαιτέρω αποτελέσματα τοξικολογικών θα αναλυθούν σε εύθετο χρόνο για να καθοριστεί η ακριβής αιτία του θανάτου.
« Είμαι εντελώς σοκαρισμένος..," δήλωσε ο Μπεν Wilcox, φίλος της Τζάκι από το Πανεπιστήμιο του Χάρτφορντ στο ABC News.

«Ήταν εκκεντρική και ιδιόμορφη σαν παιδί αλλά όταν μεγάλωσε το πρόσωπό της έγινε πιο δροσερό δήλωσε στην εφημερίδα Eagle-Tribune ο πολιτικός και φίλος της οικογένειας Donald Greaney, από το Groveland.



Η Τζάκι εργάζονταν ως τραγουδίστρια για την Jean Ann Ryan Productions, μια εταιρεία που προμηθεύει ταλέντα για κρουαζιερόπλοια, ανέφερε το ρεπορτάζ της Cruise News ενώ το πλήρωμα έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση " Η οικογένεια των Regent Seven Seas Cruises είναι βαθιά λυπημένοι από την απροσδόκητο θάνατο της Jackie. Οι καρδιές και οι προσευχές όλων μας είναι αφιερωμένες στην οικογένειά της και τους αγαπημένους της "

Ο Chris Stein, θείος της Τζάκι, έχει ορισθεί ως εκπρόσωπος της οικογένειας και συλλέγει συμβουλές και άλλες πληροφορίες που μπορούν να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της τραγουδίστριας πάνω στο κρουαζιερόπλοιο. Συνάδελφοι της Τζάκι και τα μέλη του πληρώματος του Seven Seas Voyager που έχουν πληροφορίες για το θάνατό της κλήθηκαν να επικοινωνήσουν με Stein στο chris.stein1 @ gmail.com ή 508-696-8968.

Δεν υπάρχουν σχόλια: