20.1.13

Tα κόμματα καταδικάζουν την έκρηξη στο MALL...



Βγηκαν από το ΚΑΤ οι δύο τραυματίες...
Το ΚΚΕ με ανακοίνωση του, καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, χαρακτηρίζοντάς την άκρως επικίνδυνη και ύποπτη ενέργεια, η οποία εντάσσεται στο σχέδιο εκφοβισμού του... λαού και προσφέρει υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν την ενδυνάμωση των μηχανισμών καταστολής και τρομοκράτησης του λαού.
Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την «εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια» στο "The Mall". Στην ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι «αποτελεί κεκτημένο των πολιτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου η καταδίκη των τρομοκρατικών και τυφλών πράξεων βίας». Επισημαίνει ως ενδεδειγμένη στάση την «απομόνωση τέτοιων ενεργειών χωρίς συμψηφισμούς, πολιτικές σκοπιμότητες και επικίνδυνες ερμηνείες».
Την καταδίκη της για την βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο The Mall εξέφρασε με ανακοίνωσή της και η ΔΗΜΑΡ.

«Η σημερινή εγκληματική ενέργεια αποτελεί πράξη τυφλής βίας και μάλιστα σε ένα χώρο που υπήρχαν μικρά παιδιά. Η τρομοκρατία, πλέον, απειλεί την κοινωνία» αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά.

Τέλος, οι δύο σεκιουριτάδες που τραυματίστηκαν από την έκρηξη και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ,βγήκαν πριν από λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: