21.1.13

Ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά την έκρηξη στο Mall ...

Προειδοποιήσεις και συστάσεις απευθύνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς τους αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα, μετά την έκρηξη την Κυριακή το πρωί, στο εμπορικό κέντρο The Mall Αthens στο Μαρούσι.
Τούς ζητά να...
επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης.

Επίσης καλεί τους αμερικανούς πολίτες να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί, από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, αλλά και αυτές που υπάρχουν στο σταθμό Νερατζιώτισσα, έχουν εντοπίσει νεαρά άτομα με κουκούλες και καπέλα που ήταν ιδιαίτερα προσεκτικά καθώς φαίνεται να γνώριζαν ότι υπήρχαν κάμερες.

Επιπλέον, η αστυνομία έχει εντοπίσει οτι τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έχουν γίνει από καρτοτηλέφωνα, στα βόρεια προάστια.

Τηλεγράφημα του Reuters, που επικαλείται πληροφορίες από την αστυνομία, αναφέρει οτι κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει δύο άτομα που τοποθετούν μισή ώρα πριν από τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, τσάντα μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Το εμπορικό κέντρο Mall επαναλειτουργεί από την Κυριακή το βράδυ...
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: