6.1.13

Ξεπερασμένο lifestyle...



Αιχμές για το "lifestyle" που ακολουθεί η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριστέλη, αφήνει ο Δημήτρης Παπαθανασίου.
Αφορμή για την δυσαρέσκεια αυτή, η φωτογραφία (από... το trikalavoice.gr) που δείχνει τη φιλοξενία της Παναγιώτας Δριτσέλη, στην βουλευτίνα Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, σε ταβέρνα της πόλης.
«Την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά δοκιμάζονται χωρίς θέρμανση , ηλεκτρικό και στοιχειώδη δικαιώματα, νομίζω ότι είναι τουλάχιστον παράταιρο για στελέχη της ριζοσπαστικής αριστεράς να προωθούν ένα ξεπερασμένο lifestyle φωτογραφιζόμενα μέσα στην "καλή χαρά". Προσδίδει δυστυχώς στο ΣΥΡΙΖΑ την εικόνα ότι μερικοί περνάνε καλά στην Ελλάδα των τεσσάρων μνημονίων», έγραψε, προφανώς οργισμένος, ο Παπαθανασίου στο Facebook.
Πάντως, είναι η δεύτερη φορά που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο αιχμηρός δημόσια με την Δριτσέλη. Είχε προηγηθεί ένα σκωπτικό του σχόλιο τη μέρα που διεξαγόταν η εσωκομματική ψηφοφορία για την ανάδειξη των στελεχών που θα πήγαιναν στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, προ διμήνου περίπου. Τότε έλεγε πως… «ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων έγινε… Κεφαλοβρυσιακός»!... Στο Κεφαλόβρυσο είναι… νύφη η Δριτσέλη, με πεθερό τον πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής, κ. Σίμο.
Να δούμε που θα οδηγήσουν όλα αυτά…

πηγη trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: