5.1.13

H τρόικα,η Σία,η Όλγα και ο Νίκος...


Ο παράγοντας των media που έχει ανοίξει παρτίδες με τις ΗΠΑ και μεταβιβάζει την περιουσία του σε επιχειρηματία που εμπλέκεται και στα ΜΜΕ. Το στενό μαρκάρισμα του... ξένου Τύπου με συντονισμένα δημοσιεύματα για τους έλληνες εκδότες. Οι διαρροές προσώπου υπεράνω πάσης υποψίας για την Όλγα Τρέμη και τα σύννεφα στη σχέση Κοσιώνη – Αλαφούζου, πασπαλισμένα από ισχυρές δόσεις Παπακωνσταντίνου, ήταν από τα πιο hot θέματα συζήτησης στα ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Η juicy πληροφορία όμως που έκανε πολλούς να μείνουν με ανοιχτό το στόμα, αφορά στην Όλγα Τρέμη και στον πόλεμο διαρροών που έχει στήσει εναντίον της πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας εντός του καναλιού! Δεν πάει ο νους σας, και μάλλον ούτε ο δικός της!

Επιπλέον, πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος ακουγόταν έντονα ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είναι αρνητικός στην απόκτηση μιας ακόμη ραδιοφωνικής συχνότητας. Θέλει – λένε οι γνωρίζοντες, να τη μετατρέψει σε αθλητικό ραδιόφωνο, προσθέτοντας, ότι έχει κάνει κάποιες επαφές, τόσο στο παρελθόν όσο και πρόσφατα.


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: