28.1.13

Η συγγνώμη Λοβέδου στον Μαλέλη...


...μετά τον άγριο καυγά που είχαν...
Με μήνυση απείλησε ο Σταμάτης Μαλέλης τον δημοσιογράφο Γιάννη Λοβέρδο ύστερα από ανάρτηση του τελευταίου στο Facebook νωρίτερα σήμερα, που αναφέρεται στην πρώην σύζυγο του.
Συγκεκριμένα το ... σχόλιο του δημοσιογράφου που εξόργισε τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star ήταν ότι ξεκινά στη ΝΕΤ εκπομπή η Μαρία Σταματέρη, συνδέοντας το με την πρώην σύζυγο του Νίκου Χατζηνικολάου, Έλενα Κατρίτση, αλλά και την περίπτωση της Ανθής Σαλαγκούδη, για να καταλήξει στο συμπέρασμα «Όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ», είδηση που βέβαια δεν ισχύει καθώς η Μαρία Σταματέρη δεν εντάσσεται στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σταμάτης Μαλέλης : «Με διαβεβαίωσαν ότι η είδηση είναι ψευδής. Εάν στις δύσκολες ώρες που περνάμε γινόταν κάτι τέτοιο , θα ήμουν κατηγορηματικά αντίθετος». Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Αγαπητέ Γιάννη Λοβέρδο εάν δεν μου ζητήσεις συγνώμη , θα ακολουθήσω νομικές διαδικασίες. Με θέματα τιμής δεν παίζω».


Στη συνέχεια πάντως, επανήλθε ο Γιάννης Λοβέρδος ζητώντας συγγνώμη στον Σταμάτη Μαλέλη λέγοντας ότι έπεσε θύμα κακής πληροφόρησης. Διαβάστε στη συνέχεια τι ακριβώς έγραψε στο Facebook.

«Φαίνεται ότι εκανα λάθος διότι παρασύρθηκα απο τα προγράμματα που λανθασμένα δημοσίευσαν ότι αρχίζει εκπομπή στη ΝΕΤ η Μαρια Σταματερη πρώην σύζυγος του Σταμάτη Μαλελη. Παραδέχομαι το λάθος μου στην συγκεκριμένη περίπτωση και τους ζητώ συγγνώμη…»

πηγη enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: