31.1.13

Λύγισε ο Βρούτσης, άντεξε η πόρτα...



Συγκλονισμένος ήταν εχθές, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μετά την επίθεση – κατάληψη στο γραφείο του από μέλη του ΠΑΜΕ.
Φυσικό θα μου πείτε, καθώς είναι αδιαμφισβήτητο ότι... η εισβολή 35 ατόμων στο γραφείο του, ακόμη κι αν ήταν όπως αποδείχθηκε, στελέχη του ΚΚΕ και μέλη του ΠΑΜΕ, θα λύγιζε τον καθένα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι η τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Εργασίας με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όπως τη μεταφέρουν σήμερα τα «τα Νέα». Ο κ. Βρούτσης φέρεται να τηλεφώνησε πανικόβλητος χθες το πρωί κατά τις 11 στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και του είπε «Νίκο σώσε με…». Μάλιστα ο κ. Βρούτσης μιλώντας στην εφημερίδα είπε «αν δεν άντεχε η πόρτα στο γραφείο μου τώρα μπορεί να μη μιλούσαμε. Ή βαριά τραυματισμένος θα ήμουν ή δεν ξέρω… Αυτοί ήρθαν με ρόπαλα και με σκοπό να τα διαλύσουν όλα. Και το κατάφεραν. Το μόνο που δεν κατάφεραν ήταν να χτυπήσουν εμένα, γιατί κλειδώθηκα στο γραφείο και άντεξε η πόρτα».

Έτσι εξηγείται λοιπόν, όχι μόνο το πως «σώθηκε» ο υπουργός, αλλά και πως, ενώ γίνονταν διαπραγματεύσεις για να υπάρξει συνάντηση μεταξύ μιας αντιπροσωπείας των εισβολέων με τον Γ. Βρούτση, και να τελειώσει ειρηνικά μια ακόμη κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, παρενέβησαν τα ΜΑΤ, και τα πράγματα άλλαξαν…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: